Vaša košarica

0 Artikala  - 0 kn
Prijava Registracija

Prijavite se u Vaš račun

korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Kreirajte račun

Polja označena sa (*) su obavezna.
Ime *
korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
Email adresa *
Ponovite e-mail adresu *
Captcha *

  

Šamponi i kupke

Prikaži:
Rasporedi:
Prirodni šampon za kosu i tijelo Lavanda 200 ml

Prirodni šampon za kosu i tijelo idealan je za njegu gotovo svih vrsta kože i vlasišta zbog uravnotežene pH vrijednosti (5,5-5,9). Djeluje regenerativno i opuštajuće.

55 kn

Prirodni šampon za kosu i tijelo Čempres 200 ml

Šampon za kosu i tijelo Čempres ima blagi i vrlo ugodan miris. Namjenjen je za pranje i detoksikaciju kose i kože. Poboljšava vensku cirkulaciju te se može koristiti za komprese kod proširenih vena ili za sjedeće kupke kod problema s hemoroidima. U kupkama smanjuje probleme umornih nogu i otečenih gležnjeva.

55 kn

Prirodni šampon za kosu i tijelo Komorač 200 ml

Prirodni šampon za kosu i tijelo Komorač ima vrlo intenzivan miris te je naročito dobar za pušače kao korigens mirisa, osim toga čisti pluća. Pogodan je za njegu gotovo svih tipova kože i vlasišta jer ima regenerativan učinak.

55 kn

Prirodni šampon za kosu i tijelo Ružmarin PET 200 ml

Miris prirodnog šampona Ružmarin manje je oštar nego klasičan miris same biljke. Šampon je dobar za sve tipove vlasišta zbog svog regenerativnog djelovanja.

Smanjuje iritacije i upale kože. Može se koristiti u toplim kupkama za čišćenje kože.

55 kn

Prirodni šampon za kosu i tijelo Smrikva PET 200ml

Miris šampona smrikve je gorko-sladak, drven i suh. Potiče cirkulaciju te je pogodan detoksikaciju kože i vlasišta. Pogodan je za čišćenje masne kože i akni.

55 kn

Prirodni šampon za kosu i tijelo Lovor 200 ml

Šampon za kosu i tijelo Lovor ima specifičan miris te je vrlo dobar korigens mirisa. On je antiseptik, djeluje antibakterijski i antivirusno. Štiti kožu i vlasište od infekcije, tonira kožu i omekšava kosu.

55 kn