Vaša košarica

0 Artikala  - 0 kn
Prijava Registracija

Prijavite se u Vaš račun

korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Kreirajte račun

Polja označena sa (*) su obavezna.
Ime *
korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
Email adresa *
Ponovite e-mail adresu *
Captcha *

  

Tonici

Prikaži:
Rasporedi:
Prirodni tonik za lice Lavanda (na bazi hidrolata) PET 200 ml Detoksikacijski biljni kompleks bez alkohola

Prirodni tonik lavanda je čisto biljni detoksikacijski kompleks na bazi hidrolata lavande i geranija, namjenjen za čišćenje i njegu svih tipova kože. Tonik pročišćava i pomlađuje kožu. Pomaže kod uboda insekata, osvježava, pomaže kod opekotina nakon sunčanja i uklanja nečistoće s kože. Hidrolati ili cvjetne vodice (čest naziv), dobivaju se parnom destilacijom aromatičnoga, ljekovitog bilja u proizvodnji eteričnih ulja. Za proizvodnju hidrolata, kao i eteričnih ulja, koristi se certificirani organski biljni materijal, bez pesticida i raznih kemikalija.

60 kn

Prirodni tonik za lice Adriana (na bazi hidrolata) PET 200 ml Detoksikacijski biljni kompleks bez alkohola

Prirodni tonik Adriana je čisto biljni detoksikacijski kompleks na bazi hidrolata lavande, ružmarina, smrikve, čempresa, lovora, komorača i geranija, namjenjen za čišćenje i njegu svih tipova kože. Tonik pročišćava i pomlađuje kožu. Pomaže kod uboda insekata, osvježava, pomaže kod opekotina nakon sunčanja i uklanja nečistoće s kože. Hidrolati ili cvjetne vodice (čest naziv), dobivaju se parnom destilacijom aromatičnoga, ljekovitog bilja u proizvodnji eteričnih ulja. Za proizvodnju hidrolata, kao i eteričnih ulja, koristi se certificirani organski biljni materijal, bez pesticida i raznih kemikalija.

60 kn

Tonik za čišćenje i hidrataciju lica Smilje 200 ml

Tonik za čišćenje i hidrataciju lica Smilje potpuno je čisti biljni kompleks hidrolata smilja, lavande, ružmarina, borovice, komorača i geranija. Idealan je za njegu svih tipova kože. Ovaj detoksikacijski biljni kompleks hidratizira kožu lica, osvježava, uklanja nečistoće s kože, pomaže kod opeklina nakon sunčanja. Tonik hladi i osvježava osjetljivu kožu lica. Lagan je i brzo se upija.

Svi hidrolati korišteni u ovoj formulaciji dobiveni su parnom destilacijom svježe ubranih biljaka iz vlastite organske proizvodnje. 

80 kn