Vaša košarica

0 Artikala  - 0 kn
Prijava Registracija

Prijavite se u Vaš račun

korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Kreirajte račun

Polja označena sa (*) su obavezna.
Ime *
korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
Email adresa *
Ponovite e-mail adresu *
Captcha *

  

Soli za kupanje

Prikaži:
Rasporedi:
Aromaterapijska sol za kupanje Lavanda 200 ml

Sadrži bogate minerale Jadranskog mora, a proizvodi se na prirodan način isparavanjem na Mediteranskom suncu. Koristi se u obliku kupelji ili udisanjem. FITOAROMA sol za kupanje obogaćena je ekstraktom lavande i prirodni je dezinficijens, čisti, osvježava i tonizira kožu. Također ima sedativna svojstva i pomaže kod poremećaja depresije, razdražljivosti i nesanice. Ublažava bolove u mišićima. Inhalacija će ubrzati rješavanje prehlada, poteškoća kod bronhitisa i upale grla.

65 kn

Aromaterapijska sol za kupanje Čempres 200 ml

Sadrži bogate minerala Jadranskog mora, a proizvodi se na prirodan način isparavanjem na Mediteranskom suncu. Koristi se u obliku kupelji ili udisanjem. FITOAROMA sol za kupanje obogaćena je ekstraktom čempresa. Miris ugodan i intenzivan. Čisti, osvježava i steže kožu. Pomaže kod celulita, proširenih vena i cirkulacije, grčeva mišića i prekomjernog znojenja.

65 kn

Aromaterapijska sol za kupanje Komorač 200ml

Sadrži bogate minerale Jadranskog mora, a proizvodi se na prirodan način isparavanjem na Mediteranskom suncu. FITOAROMA sol za kupanje koristi se u obliku kupelji ili udisanjem. Obogaćena je ekstraktom komorača. Prirodni je dezinficijens, čisti, osvježava i tonira vašu kožu. Ima sedativno svojstvo te pomaže kod poremećaja depresije, razdražljivosti i nesanice. Inhalacija će ubrzati rješavanje prehlada, poteškoća kod bronhitisa i upale grla.

65 kn

Aromaterapijska sol za kupanje Ružmarin 200 ml

Sadrži bogate minerale Jadranskog mora, a proizvodi se na prirodan način isparavanjem na Mediteranskom suncu. FITOAROMA sol za kupanje koristi se u obliku kupelji ili udisanjem. Obogaćena je ekstraktom ružmarina. Prirodni je dezinficijens, čisti, osvježava i tonira vašu kožu. Ima sedativno svojstvo te pomaže kod poremećaja depresije, razdražljivosti i nesanice. Ublažava bolove u mišićima. Inhalacija će ubrzati rješavanje prehlada, poteškoća kod bronhitisa i upale grla.

65 kn

Aromaterapijska sol za kupanje Smrikva 200ml

Sadrži bogate minerale Jadranskog mora, a proizvodi se na prirodan način isparavanjem na Mediteranskom suncu. FITOAROMA sol za kupanje koristi se u obliku kupelji ili udisanjem. Obogaćena je ekstraktom smrikve. Prirodni je dezinficijens, čisti, osvježava i tonira vašu kožu. Ima sedativno svojstvo te pomaže kod poremećaja depresije, razdražljivosti i nesanice. Ublažava bolove u mišićima. Inhalacija će ubrzati rješavanje prehlada, poteškoća kod bronhitisa i upale grla.

65 kn

Aromaterapijska sol za kupanje Lovor 200 m

Sadrži bogate minerale Jadranskog mora, a proizvodi se na prirodan način isparavanjem na Mediteranskom suncu. FITOAROMA sol za kupanje koristi se u obliku kupelji ili udisanjem. Obogaćena je ekstraktom lovora. Prirodni je dezinficijens, čisti, osvježava i tonira vašu kožu. Ima sedativno svojstvo te pomaže kod poremećaja depresije, razdražljivosti i nesanice. Ublažava bolove u mišićima. Inhalacija će ubrzati rješavanje prehlada, poteškoća kod bronhitisa i upale grla.

65 kn