Vaša košarica

0 Artikala  - 0 kn
Prijava Registracija

Prijavite se u Vaš račun

korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Kreirajte račun

Polja označena sa (*) su obavezna.
Ime *
korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
Email adresa *
Ponovite e-mail adresu *
Captcha *

  

Eterična ulja

Prikaži:
Rasporedi:
Eterično ulje lavande (Lavandula angustifolia Mill. (= L. vera, L. officinalis) 'Munstead', Laminaceae) 10 ml

Dobar je antiseptik pa uspješno pomaže u rješavanju različitih infekcija. Kao analgetik i spazmolitik može pomoći za ublažavanje raznih vrsta glavobolje, migrena i bolova u mišićima. Izrazito je relaksirajuće, koristi se za tretiranje depresija, strahova, razdražljivosti i živčane napetosti.

55 kn

Eterično ulje čempresa (Cupressus sempervirens L., Cupressaceae) 10 ml

Eterično ulje čempresa dosta se koristi u prirodnoj kozmetici. Pomaže pri rješavanju problema oteklina nogu, vena i hemeroida te problema s prostatom. Dobro ga je imati pri ruci u slučaju potrebe zaustavljanja krvarenja.

60 kn

Eterično ulje komorača (Foeniculum vulgare Mill., Apiaceae) 10 ml

Izvrstan je korigens mirisa pa se koristi u pripravcima prirodne kozmetike. Ublažava grčeve u probavnom traktu, suzbija meteorizam i djeluje sekretolitički na dišne putove. Ublažava tegobe kod bronhitisa i astme. Komoračevo esencijalno ulje djeluje i bakteriostatski pa se dodaje kao konzervans različitim pripravcima.

55 kn

Eterično ulje ružmarina (Rosmarinus officinalis L., Laminaceae) 10 ml

Ulje se primjenjuje u kozmetici kao sastavnica mirisa i parfema, naročito preparata za njegu kose. Etrično ulje ružmarina primjenjuje se oralno i lokalno. Proširuje krvne žile i time utječe na bolji krvotok pa se koristi u rješavanju tegoba cirkulacije i reumatskih bolesti.

55 kn

Eterično ulje smrikve (Juniperus oxycedrus L., Cupressaceae) 10 ml

Ulje se koristi u pripravi toaletnih i  kozmetičkih preparata te parfumeriji. Eterično ulje primorske kleke dobar je tonik i antiseptik urogenitalnog trakta, djeluje protuupalno; blagi je diuretik i detoksicirajuće sredstvo. Vrijedan je dodatak u pripravcima za tretiranje celulita, edema i pretilosti. Korišteno u prirodnim osvježivačima, kupkama ili mješavinama masažnih ulja potiče relaksaciju, ublažava nesanicu, živčanu napetost i tegobe izazvane stresom.

120 kn

Eterično ulje lovora (Lauris nobilis L., Lauraceae) 10 ml

Eterično ulje lovora umjereno je aktivno protiv bakterija, a vrlo aktivno protiv gljivica, naročito vrsta roda Candida. Dobro ga je primijeniti kao osvježivač prostora ili inhalirati kod virusnih infekcija dišnog sustava te koristiti u aromamasaži za ublažavanje mišićnih bolova i grčeva kao i kod reumatoidnog artritisa. 

85 kn

Eterično ulje lavandina (Lavandula x intermedia) 10 ml

Eterično ulje lavandina – Lavandin (Lavandula x intermedia) 10 ml

Fitoaromino eterično ulje lavandina (Lavandula x intermedia) dobiveno je destilacijom vodenom parom svježih cvjetova biljke  iz vlastitog ekološkog uzgoja. Jedno je od najsvestranijih ulja. Djeluje kao antidepresiv, antiinflamatorik, antiseptik, antispazmotik, baktericid, antivirotik, uravnotežuje, smiruje, opušta, ublažuje i tonizira, a može djelovati i kao dekongestiv i sedativ. 

35 kn

Eterično ulje smilja (Helichrysum italicum) 5 ml

Eterično ulje smilja (Helichrysum italicum) 5 ml

Fitoaromino eterično ulje smilja dobiveno je destilacijom vodenom parom svježih cvjetova biljke  iz vlastitog ekološkog uzgoja. Djeluje antihematomatično i regenerativno, mukolitik je, spazmolitik, djeluje snažno protuupalno i antioksidativno, antikoagulantno, analgetički, stimulira rad hepatocita, smanjuje razinu kolesterola.

225 kn