SREBRNA MEDALJA ZA MED(I)RU NA 11. MEĐUNARODNOM SAJMU INOVACIJA  AGRO ARCA U KARLOVCU

Naši inovatori Mijo Miljak i Dubravka Orlić Bašlin nagrađeni su srebrnom medaljom za kreirani napitak s medom i ružmarinskom kiselinom visokog antioksidativnog kapaciteta MED(I)RA koji neutralizira ROS i oksidativni stres na 11. Međunarodnom sajmu inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji Agro Arca 2019. u Karlovcu. Više o napitku pročitajte na www.rosa-vita.com.


    

 

 

HAND MADE FEST 2018.

 

Posjetite nas na 16. festivalu ručnih izrada, maštovitosti i dizajna u

Domu hrvatskih branitelja u Puli

od 26. do 28. 10. 2018.

 

Isprobajte draž prirodne kozmetike!

 

Posjetiteljima poklanjamo 10% popusta na Anti age serum od smilja

 

 

 

p1 2

AROMATIČNA SUBOTA U SVIJETU BILJAKA

u VODNJANU, Antonio Smareglia 65,  od 10:30 h

 

NAUČITE NEŠTO NOVO!

- Lavanda nije samo za ormare

- Lovor je najjači dezinficijens od mediteranskih biljaka

- Komorač je afrodizijak za žene

- Smilje – besmrtna biljka za regeneriranje kože

- Ružmarin je biljka energije

- Smrikva i komorač za detoksikaciju...

 

Kušajte

delicije od ljekovitog bilja i naš koktel iznenađenja!

 

    Prijavite se

na telefon 098 440 771 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

                          

Mogućnost kupnje prirodne kozmetike FITOAROMA.

Dođite  i zabavite se!

 

PROGRAM

10:30 – 13:00  h

10:30  Piće dobrodošlice uz priču o brdu i crkvici Svetoga Franje, autohtonom  ljekovitom bilju koje je od davnina liječilo i preveniralo razne bolesti stanovnika Vodnjanštine.

11:00 Prezentacija:  Upoznavanje i obilazak zasađenih biljaka  lavande, lavandina, smilja, ružmarina, kadulje, geranija, čempresa, smrikve, komorača i lovora kao moćnih biljaka u zaštiti zdravlja i ljepote, njihova uporaba u izradi preparativne kozmetike.

11:45   Kušanje delicija SVIJETA BILJAKA i koktel iznenađenja.

12:00   Prezentacija FITOAROMINIH proizvoda.

12:45  Razgovor, pitanja i rastanak 

                                 

RADUJEMO SE VAŠEM DOLASKU!

Vaša Fitoaroma

 

 

20180426 163750

Povodom 25. godišnjice djelovanja Ustanove za zdravstvenu njegu i rehabilitaciju bolesnika „Zlatne Ruke“ osnivačice Vesne Plavšić, u pulskome hotelu Park Plaza Histria održan je simpozij o revolucionarnoj "Analizi pokreta" kod djece s cerebralnom paralizom o čemu je govorio dr. Enis Šaban specijalist za pokretljivost u timu prof. Memeta Ozeka s klinike za pedijatrijsku neurokirurgiju grupe Acibadem bolnice Altunizade u Turskoj. Naš kemičar Mijo Miljak održao je predavanje: KLINIČKA AROMATERAPIJA – NOVI TRENDOVI U PREVENCIJI ZDRAVLJA I WELLNESSU (CLINICAL AROMATHERAPY – NEW PERSPECTIVES IN HUMAN HEALTH AND WELLNESS)

IMG 4713

 

Pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović  28. i 29. travnja 2018. održan je 9. Festival samoniklog bilja u Kršanu.  Festival je tradicionalno bio popraćen zanimljivim radionicama i predavanjima o namjeni i uporabi samoniklih biljaka u gastronomiji i fitoterapiji. Naša je agronomkinja Dubravka Orlić Bašlin održala predavanje ANTIOKSIDANSI IZ MEDITERANSKIH LJEKOVITIH BILJAKA ZA VITALNOST ORGANIZMA.

Na Festivalu smo predstavili fitoaromaterapijske proizvode naše robne marke FITOAROMA te aromatične i ljekovite biljke koje kontrolirano uzgajamo u  vlastitom  stakleniku i na poljima te ih prerađene ugrađujemo u sve proizvode.

sl1

 

4. Sajam zdravog života i ljepote, koji je ostvaren suradnjom Strukovne škole Pula i Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, održao se 27. travnja 2018. u hotelu Park Plaza Histria.

Na Sajmu je naš kemičar Mijo Miljak učenicima, profesorima i njihovim gostima održao predavanje „Antioksidansi u kozmetici“.  4. Sajam bio je prigoda da se predstave Fitoaromini proizvodi aromaterapijske kvalitete za  njegu lica i tijela.

IMG 4285

Međunarodni kongres i sajam kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja Dodir Pariza, najveći je beauty sajam na području jugoistočne Europe koji se tradicionalno održava u Beogradu. Prvi put je 9. i 10.  prosinca 2017. održan u poslovnom kompleksu City Plaza u Zagrebu. Uz brojne izlagače iz zemlje i inozemstva, naša se tvrtka predstavila novom linijom proizvoda FITOAROMA COSMETICS – Botanical Magic Professional Cosmetic  namijenjenih profesionalcima u kozmetičkim salonima, wellness i spa centrima.

 

02   IMG 4291