Vaša košarica

0 Artikala  - 0 kn
Prijava Registracija

Prijavite se u Vaš račun

korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Kreirajte račun

Polja označena sa (*) su obavezna.
Ime *
korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
Email adresa *
Ponovite e-mail adresu *
Captcha *

  

NJEGA STOPALA I NOGU

Prikaži:
Rasporedi:
Prirodni dezodorans - Deo sprej za stopala

Deo sprej za stopala biljni je antibakterijski i protugljivični kompleks namijenjen za uklanjanje neugodnih mirisa stopala. Posebno je formuliran za uklanjanje neugodnih mirisa koje na nogama najčešće uzrokuju gljivice Trichophyton. Djeluje i protiv svih vrsta bakterijskih mirisa otežavajući njihov razvoj na površini kože; spriječava bakterijske i gljivične infekcije na stopalima koje su uzrokom neugodog mirisa. Formulacija je prilagođena za korisnike kojima smeta prisutnost alkohola na koži;  ublažava znojenje nogu.

70 kn

Foot care - masažno ulje 200 ml

Fitoaromino masažno ulje Foot care aromatična je mješavina ekstradjevičanskoga hladno prešanog maslinovog ulja dobivenog od autohtonih istarskih sorti maslina 'Buža' i 'Istarska bjelica' te eteričnog ulja lavande i dalmatinske kadulje Salvia officinalis (Dalmatin Sage).

Ovakva mješavina biljnih i eteričnih ulja djeluje antigljivično. Redovitom upotrebom uz redovite higijenske mjere, neželjene posljedice mogu se ukloniti već u prvom tjednu. Preventivnom upotrebom ovog ulja spriječit će se nastanak gljivica, a koža na stopalima bit će mekana.

150 kn