Vaša košarica

0 Artikala  - 0 kn
Prijava Registracija

Prijavite se u Vaš račun

korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Kreirajte račun

Polja označena sa (*) su obavezna.
Ime *
korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
Email adresa *
Ponovite e-mail adresu *
Captcha *

  

NJEGA TIJELA

Prikaži:
Rasporedi:
Masažno ulje Lavanda 100 ml

Fitoaromino masažno ulje Lavanda aromatična je mješavina ekstradjevičanskog hladno prešanoga maslinovog ulja dobivenog od autohtonih istarskih sorti maslina 'Buže' i 'Istarske bjelice'  te eteričnih ulja lavande Lavandula angustifolia 'Munstead' i lavandina Lavandula x intermedia 'Budrovka'

Ulje je u aromamasaži namijenjeno za relaksaciju, opuštanje i ublažavanje bolova.

100 kn

Masažno ulje Ružmarin 100 ml 

Fitoaromino masažno ulje Ružmarin aromatična je mješavina ekstradjevičanskog hladno prešanoga maslinovog ulja dobivenog od autohtonih istarskih sorti maslina 'Buže' i 'Istarske bjelice'  te eteričnoga ulja ružmarina Rosmarinus officinalis kt. 1,8-cineol.

Ulje je u aromamasaži namijenjeno za revitalizaciju, zagrijavanje mišića i jačanje psihofizičkog stanja.

100 kn

Ekskluziv aroma set za njegu tijela

Masažno ulje na bazi ekstradjevičanskog maslinovog ulja dobivenog hladnim prešanjem svježeg ubranog ploda masline autohtonog podrijetla sorte 'Buže' obogaćeno 100% čistim eteričnim uljima lavande i geranija te posebno pakiranoga gela za kupanje i tuširanje s biljnim stimulansima, 200 ml.

190 kn

Magic - masažno ulje 200 ml

Masažno ulje Magic aromatična je mješavina ekstradjevičanskog hladno prešanoga maslinovog ulja dobivenog od autohtonih istarskih sorti maslina 'Buže' i 'Istarske bjelice' i esencijalnog ulja čempresa Cupresuss sempervirens, lavande Lavandula angustifolia 'Munstead' i lavandin Lavandula x intermedia 'Budrovka'. Ulje je u aromamasaži namijenjeno za revitalizaciju, opuštanje i smanjivanje boli.

150 kn

Revital - masažno ulje 200 ml

Fitoaromino masažno ulje Revital mješavina je ekstradjevičanskog hladno prešanoga maslinovog ulja dobivenog od autohtonih istarskih sorti maslina 'Buža' i 'Istarska bjelica' te eteričnog ulja ružmarina Rosmarinus officinalis te lavandina Lavandula x intermedia 'Budrovka'.

Tijekom masaže ulje pomaže u opuštanju, daje novu energiju i umanjuje bol. Balansirajući učinak Revital masažnog ulja postiže se korištenjem visokokvalitetnih eteričnih ulja ispitanih u Europi i čistih biljnih ulja. Rezultat je umirujući stabilan masažni spoj koji pomaže kod oporavka tijela tijekom bolesti. Osim masaže može se stavljati i u osvježavajuće kupke.

150 kn

Sport - masažno ulje 200 ml

F

Fitoaromino masažno ulje Sport  aromatična je mješavina ekstradjevičanskog hladno prešanoga maslinovog ulja dobivenog od autohtonih istarskih sorti maslina 'Buža' i 'Istarska bjelica' te eteričnog ulja ružmarina Rosmarinus officinalis ct. 1.8-cineol.

Tijekom masaže ovo ulje revitalizira kožu i tijelo, grije mišiće i podiže psihofizičko stanje organizma. Ulje je namijenjeno osobama koje se sportom bave profesionalno ili amaterski, kao i za sve one koji rade na poslovima s povećanim fizičkim naporima. Ovo ulje ima veći sadržaj fenola koji se tradicionalno koristi za zagrijavanje mišića i njihovo opuštanje.

150 kn

Foot care - masažno ulje 200 ml

Fitoaromino masažno ulje Foot care aromatična je mješavina ekstradjevičanskog hladno prešanoga maslinovog ulja dobivenog od autohtonih istarskih sorti maslina 'Buža' i 'Istarska bjelica' te eteričnog ulja lavande i dalmatinske kadulje Salvia officinalis (Dalmatin Sage) .

Ovakva mješavina biljnih i eteričnih ulja djeluje antigljivično. Redovitom upotrebom u skladu s provođenjem mjera osnovne higijene, neželjene posljedice mogu se ukloniti već za jedan tjedan. Preventivnom upotrebom ovog ulja spriječit će se njihov nastanak, a koža na stopalima bit će mekša.

150 kn

Sensitive skin - masažno ulje 200 ml

Fitoaromino masažno ulje Sensitive skin aromatična je mješavina ekstradjevičanskog hladno prešanoga maslinovog ulja dobivenog od autohtonih istarskih sorti maslina 'Buža' i 'Istarska bjelica' te eteričnog ulja lavande Lavandula angustifolia.

Ova aromatična mješavina umiruje i hrani vašu kožu. Fitoaromino masažno ulje Sensitive skin namijenjeno je za njegu suhe i masne kože. Prirodna ulja sadrže esencijalne masne kiseline koje duboko prodiru u kožu ostavljajući ju mekom i glatkom.

150 kn

Prirodni šampon za kosu i tijelo Lavanda 200 ml

Prirodni šampon za kosu i tijelo idealan je za njegu gotovo svih vrsta kože i vlasišta zbog uravnotežene pH vrijednosti (5,5-5,9). Djeluje regenerativno i opuštajuće.

55 kn

Prirodni šampon za kosu i tijelo Čempres 200 ml

Šampon za kosu i tijelo Čempres ima blagi i vrlo ugodan miris. Namjenjen je za pranje i detoksikaciju kose i kože. Poboljšava vensku cirkulaciju te se može koristiti za komprese kod proširenih vena ili za sjedeće kupke kod problema s hemoroidima. U kupkama smanjuje probleme umornih nogu i otečenih gležnjeva.

55 kn

Prirodni šampon za kosu i tijelo Komorač 200 ml

Prirodni šampon za kosu i tijelo Komorač ima vrlo intenzivan miris te je naročito dobar za pušače kao korigens mirisa, osim toga čisti pluća. Pogodan je za njegu gotovo svih tipova kože i vlasišta jer ima regenerativan učinak.

55 kn

Prirodni šampon za kosu i tijelo Ružmarin PET 200 ml

Miris prirodnog šampona Ružmarin manje je oštar nego klasičan miris same biljke. Šampon je dobar za sve tipove vlasišta zbog svog regenerativnog djelovanja.

Smanjuje iritacije i upale kože. Može se koristiti u toplim kupkama za čišćenje kože.

55 kn

Prirodni šampon za kosu i tijelo Smrikva PET 200ml

Miris šampona smrikve je gorko-sladak, drven i suh. Potiče cirkulaciju te je pogodan detoksikaciju kože i vlasišta. Pogodan je za čišćenje masne kože i akni.

55 kn

Prirodni šampon za kosu i tijelo Lovor 200 ml

Šampon za kosu i tijelo Lovor ima specifičan miris te je vrlo dobar korigens mirisa. On je antiseptik, djeluje antibakterijski i antivirusno. Štiti kožu i vlasište od infekcije, tonira kožu i omekšava kosu.

55 kn

Prirodni tekući sapun Lavanda baziran na hidrolatu lavande 300 ml

Korištenjem ovog tekućeg prirodnog biljnog sapuna provodite pranje, koje nježno i kvalitetno čisti vašu kožu, te ju ujedno obogaćuje sa vitaminom E i Hypericin. Prirodni spoj lavande i gospine trave poslije pranja daje opuštajući efekt, te omekšava i uravnotežuje vašu kožu.

55 kn