Šampon za kosu primorska kleka (smrikva) 200 ml

Budite prvi koji će recenzirati ovaj proizvod

Dostupnost Na skladištu

56,58 kn

Brzi pregled

Miris šampona smrikve je gorko-sladak, drvenast i suh. Na koži potiče cirkulaciju, pogodan je za programe detoksikacije i čišćenje organizma.
U njezi vlasišta i kože pogodan je za čišćenje masne kože i akni.

Više pogleda

Pročiščavajući šampon za kosu obogaćen eteričnim uljem smrikve poboljšava cirkulaciju vlasišta glave i pomaže kod glavobolja.

Zrele bobice smrikve (primorske kleke) u narodu se upotrebljavaju za liječenje raznih bolesti, za vanjsku i unutrašnju uporabu: kao diuretik, protiv nazeba, kašlja, vodene bolesti, gonoreje, astme, za stomak, znojenje i sl., a kod vanjske uporabe u obliku tinktura ili u jakoj rakiji za obloge i trljanje protiv nazeba, reumatizma i sličnih bolesti. Pripravci od smrikve upotrebljavaju se kao dezinfekcijsko sredstvo.

U malim dozama eterično ulje smrikve, pored ostalog, olakšava iskašljavanje. Od smrikve se pravi i sok, Succus Juniperi inspissatus (Roob Juniperi). Smrikva, a još češće eterično ulje služi za inhalaciju prilikom oboljenja organa za disanje i kao sredstvo za draženje kože. Smrikva ima baktericidno djelovanje te se upotrebljava u liječenju infektivnih bolesti pluća.

Eterično ulje prodire duboko u kožu pa pomaže u liječenju reumatskih oboljenja, naročito zglobova.

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze


Napišite Vašu Recenziju

Proizvod Šampon za kosu primorska kleka (smrikva) 200 ml